Kontakt os

Vi vender altid tilbage med et svar indenfor 24 timer!   

  Bygningsakustik

  Fra overholdelse af lovkrav til forbedring af bygningens akustiske ydeevne skal de forskellige involverede parter,  i den offentlige bygge- og anlægsvirksomhed, sikre at deres design og bygninger er i overensstemmelse med nuværende bedste praksis. Generelt skal de installere højkvalitets lydisolering mellem bygninger for at sikre kvaliteten af arbejdsmiljøet. De kan også være forpligtet til at sikre, at lyden er forståelig, eller at det samlede lydniveau reduceres ved at gennemføre passende korrigerende foranstaltninger. Det er normalt nødvendigt at styre de to metoder (lydisolering og korrektion) ved hjælp af en række forskellige byggemetoder.

  Vi tilbyder omfattende løsninger til at karakterisere materialers egenskaber ved laboratorielignende forhold, for at simulere bygningens arkitektur og dermed forudsige  akustiske kvaliteter og derefter at måle akustik in situ.

  Løsningerne lever op til internationale standarder til Bygningsakustik, ISO 16283 og heloktav 1/1 oktav analyse af efterklangstid efter ISO 10052 / ISO 3382 (EKT) m.m.

  Luftlydisolering, trinlyd, efterklangstid, lyd, støj fra tekniske installationer, transmission, flanketransmission,  m.m. 

  Vores udstyr lever op til krav om, for eksempel;

  – SBi-anvisning 217: Udførelse af bygningsakustiske målinger

  – DGNB Målinger, DGNB Villa – Social 2: Lyd