Kontakt os

Vi vender altid tilbage med et svar indenfor 24 timer!   

  LISTEN – SoundCheck

  SoundCheck fra Listen Inc. er et af verdens mest anvendte systemer til audiotest, både for R&D og produktion. Det er et system som servicerer tusindvis af udviklingsmedarbejdere i virksomheder og mere end 100.000 produktionslinjer over hele verden.

  Det er ligetil at sammensætte sekvenser i den intuitive brugergrænseflade, og derved at få adgang til alle tænkelige testparametre i SoundCheck, fra forskellige typer forvrængning (distortion), THD + støj, Rub & Buzz, Loose Particles osv., udover et stort katalog af teststimuli, analyser og efterbehandlingsalternativer. Mulitone og Stepped Sine Sweep, FFT og Zwicker loudness, polærplot og vandfaldsdiagrammer for blot at nævne nogle få.

  Derudover er specifikke test imod præferencekurver, høreapparatkompatibilitet, TIA, ANC-test, Max SPL og mange andre muligheder tilgængelige for SoundCheck-brugere.

  Listen tilbyder al nødvendig hardware inklusive lydkort og interfaces til audio test, kalibreret og genkendt i SoundCheck-softwaren for at reducere opsætningstiden og sikkerheden for brugeren.

  Vibrakustik ApS repræsenterer ListenInc i Danmark og de omkringliggende nordiske lande – så ring til os eller kontakt os via kontaktformularen, hvis du vil høre mere om mulighederne.