Kontakt os

Vi vender altid tilbage med et svar indenfor 24 timer!   

  Bilindustri

  Bilindustrien er ofte driver for at flytte grænser. Vi oplever vores kunders udfordringer med at indsamle data under krævende forhold, ved høje temperaturer og store temperaturudsving, meget snavsede/forurenede miljøer, forskellige vejrforhold og pladsbegrænsninger.

  Nye typer biler skaber nye typer muligheder og udfordringer. For eksempel er støjbilledet inde i elbilerne et helt andet end i biler med forbrændingsmotor. Det giver også mulighed for endnu bedre audiosystemer til glæde for brugeren. Derudover flytter performance indenfor in car entertainment og stemmestyrede funktioner sig løbende.

  Ofte vil der være ønsker om, at selve sensoren leverer data, man kan stole på – over længere tid, flere gange, og at den fylder så lidt som muligt, så man kan få flere målepunkter på lidt plads. Og så må den ikke interfere fysisk med de ønskede data i en vindtunnel-test eller ved road test.

  Og så skal det være nemt og hurtigt at arbejde med, for vi ved at den tid, der bruges på test ikke er billig.

  Vores testsystemer flytter sig med de grænser…

  Over de seneste år er markedets bredeste palette af produkter blevet udviklet. Produkter der netop tilgodeser de extreme krav.

  Det er tynde overflademikrofoner, med samme specifikationer, som målemikrofoner. De kan nemt monteres og demonteres, og fylder næsten intet set med akustiske øjne, og i forhold til en flowsituation.

  Overflademikrofonerne kan også måle steder, hvor det kan være umuligt, at få plads til en standard målemikrofon

  Standard målemikrofonerne er blevet mere robuste, og kan i dag bedre modstå den hårde behandling og stadig levere data, man kan stole på, og kan endda leveres ATEX-godkendte.

  Indenfor audiosystemer kommer der nye standarder og platforme, der skal understøttes, for eksempel Google ART.

  Kontakt os for at høre mere om komplette målesystemer og sensorer