Kontakt os

Vi vender altid tilbage med et svar indenfor 24 timer!

   

  Forsvar & flyindustri

  Flyindustrien er ofte driver for at flytte grænser. Vi oplever vores kunders udfordringer med at indsamle data under krævende forhold, med høje lydtryk, store temperaturudsving, forskellige vejrforhold og pladsbegrænsninger.

  Og ofte vil der være ønsker om, at selve sensoren leverer data, man kan stole på – over længere tid, flere gange, og at den fylder så lidt som muligt, så man kan få flere målepunkter på lidt plads. Og så må den ikke interfere fysisk med de ønskede data i en vindtunnel-test eller ved flight test.

  Og så skal det være nemt og hurtigt at arbejde med, for vi ved at den tid, der bruges på test ikke er billig.

  GRAS flytter sig med de grænser…

  Over de seneste år er markedets bredeste palette af produkter blevet udviklet. Produkter der netop tilgodeser de extreme krav.

  Det er tynde overflademikrofoner, med samme specifikationer, som målemikrofoner. De kan nemt monteres og demonteres, og fylder næsten intet set med akustiske øjne, og i forhold til en flowsituation.

  GRAS 47BX Flush-Mount mikrofon

  Overflademikrofonerne kan også måle steder, hvor det kan være umuligt, at få plads til en standard målemikrofon

   

  Flush-Mount mikrofonerne er til de tilfælde hvor mikrofonen kan og må indbygges i testmodellen, og den ikke må generere den mindste turbulens selv.

  GRAS 67TS Turbulence Screen

   

   

   

   

   

   

  GRAS laver markedets eneste færdige løsning for integration med wire mesh, der i flyindustrien er kendt for at være med til at dæmpe uønsket vindstøj.

  Derudover findes en stor gruppe andre mikrofoner og tilbehørsdele, som løser opgaver i både flyindustrien og forsvarsindustrien.